Ing. Janka Andrisová

učebné texty pre študentov

Úvodná stránka > NTV - 1. ročník > Bezpečnosť a kvalita potravín

Bezpečnosť a kvalita potravín

BKP_17.pdf (33 kB)

BKP_18.pdf (43 kB)

BKP_19.pdf (33,8 kB)

BKP_20.pdf (26 kB)

domino_bezpečnosť výrobkov.pdf (25941)

  • HOG
  • NTV - 1. ročník
    • Potraviny
    • Potraviny živočíšneho pôvodu
    • Potraviny rastlinného pôvodu
    • Spotreba a TUR
    • Bezpečnosť a kvalita potravín
  • NTV - 2. ročník
  • ADK - 1. ročník
  • ADK - 2. ročník
  • ADK - 3. ročník
  • ADK - 4. ročník
  • Seminár k tvorbe AP
  • SOČ
  • TFP/NZO

Vyhľadávanie

Kontakt

Ing. Janka Andrisová

adk3oa@gmail.com


© 2011 Všetky práva vyhradené.
Vytvorte si webové stránky zdarma!Webnode
Úvodná stránka Mapa stránok RSS Tlač
 
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si svoju webstránku zdarma!
Začnite tu