Ing. Janka Andrisová

učebné texty pre študentov

Úvodná stránka > NTV - 1. ročník > Potraviny rastlinného pôvodu

Potraviny rastlinného pôvodu

PL13.pdf (18,8 kB)

PL14.pdf (27,6 kB)

Pracovný list.doc (220,5 kB)

PL15.pdf (20,7 kB)

PL16.pdf (19 kB)

Pojmová mapa_konzervovanie.pdf (12,4 kB)

domino-potraviny rastlinného pôvodu.pdf (24349)

domino_zelenina_1.doc (39936)

domino_ zelenina_2.doc (39424)

domino_zelenina_3.doc (40960)

  • HOG
  • NTV - 1. ročník
    • Potraviny
    • Potraviny živočíšneho pôvodu
    • Potraviny rastlinného pôvodu
    • Spotreba a TUR
    • Bezpečnosť a kvalita potravín
  • NTV - 2. ročník
  • ADK - 1. ročník
  • ADK - 2. ročník
  • ADK - 3. ročník
  • ADK - 4. ročník
  • Seminár k tvorbe AP
  • SOČ
  • TFP/NZO

Vyhľadávanie

Kontakt

Ing. Janka Andrisová

adk3oa@gmail.com


© 2011 Všetky práva vyhradené.
Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode
Úvodná stránka Mapa stránok RSS Tlač
 
Táto stránka bola vytvorená službou Webnode
Aj Vy môžete mať pôsobivú webstránku zdarma!
Vyskúšajte to!