Ing. Janka Andrisová

učebné texty pre študentov

Úvodná stránka > NTV - 1. ročník > Potraviny živočíšneho pôvodu

Potraviny živočíšneho pôvodu

Pracovný list č. 7 - 07.pdf (26,1 kB)
Pracovný list č. 8 - 08.pdf (26,3 kB)

Pracovný list - Hodnotenie jogurtov.pdf (32,3 kB)

Generálna pojmová mapa "Mlieko a mliečne výrobky" - Mlieko_generálna_mapa.png (282,8 kB)

Pojmová mapa "Výroba mlieka" - výroba mlieka.jpg (113,5 kB)

Pojmová mapa "Výroba syrov" - výroba syrov.jpg (72,8 kB)

Pracovný list č. 9 -  PL09.pdf (20,1 kB)
Pracovný list č. 10 - PL10.pdf (26,3 kB)

Pracovný list č. 11 - PL11.pdf (26,8 kB)

Informačná brožúrka Slobody zvierat - menej_masa_viacej_zdravia_-_brozura.pdf (868 kB)

Pracovný list č. 12 - PL12.pdf (20,7 kB)

Hra domino - domino_mlieko.pdf (21344)

Hra domino - omino_mliečne výrobky.pdf (21687)

Hra domino - domino_mäso_vajcia.pdf (22936)

close test.doc (25600)
PM_jatočné_maso.doc (29696)
 



 


 

  • HOG
  • NTV - 1. ročník
    • Potraviny
    • Potraviny živočíšneho pôvodu
    • Potraviny rastlinného pôvodu
    • Spotreba a TUR
    • Bezpečnosť a kvalita potravín
  • NTV - 2. ročník
  • ADK - 1. ročník
  • ADK - 2. ročník
  • ADK - 3. ročník
  • ADK - 4. ročník
  • Seminár k tvorbe AP
  • SOČ
  • TFP/NZO

Vyhľadávanie

Kontakt

Ing. Janka Andrisová

adk3oa@gmail.com


© 2011 Všetky práva vyhradené.
Vytvorte si webové stránky zdarma!Webnode
Úvodná stránka Mapa stránok RSS Tlač
 
Táto stránka bola vytvorená službou Webnode
Aj Vy môžete mať pôsobivú webstránku zdarma!
Vyskúšajte to!