Ing. Janka Andrisová
učebné texty pre študentov
Úvodná stránka
>
NTV - 1. ročník
NTV - 1. ročník
Tematické celky:
1. Potraviny
2. Potraviny živočíšneho pôvodu
3. Potraviny rastlinného pôvodu
4. Spotreba a TUR
5. Bezpečnosť a kvalita potravín
HOG
NTV - 1. ročník
Potraviny
Potraviny živočíšneho pôvodu
Potraviny rastlinného pôvodu
Spotreba a TUR
Bezpečnosť a kvalita potravín
NTV - 2. ročník
ADK - 1. ročník
ADK - 2. ročník
ADK - 3. ročník
ADK - 4. ročník
Seminár k tvorbe AP
SOČ
TFP/NZO
Vyhľadávanie
Kontakt
Ing. Janka Andrisová
adk3oa@g
mail.com
Úvodná stránka
Mapa stránok
RSS
Tlač
Vytvorte si web stránku zdarma!
Webnode
Webnode, inovatívna tvorba webstránok
Získajte podmanivú webstránku zdarma!
Začnite